ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 3 ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 3 ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 3 ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Θεσσαλονίκη 16/9/2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο τηςΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε., σε εκτέλεση της απόφασης του Δ.Σ της 3/9/2020 και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 4/9/2020, και σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ.4, εδάφιο ιε’ του καταστατικού της εταιρείας «Εξουσία – Αρμοδιότητες Διοικητικού Συμβουλίου», , καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει έγγραφη προσφορά για την ανάδειξη αναδόχου για την αγορά τριών (3) υπεραστικών λεωφορείων με τα εξής χαρακτηριστικά:

Τύπος λεωφορείων : Διαξονικό Υπεραστικό Euro 6, μήκους άνω των 12,5 μ.και λιγότερο από 13

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ:

Μηχανή : Από 450-480 ίππους

Ασφάλεια: ABS, EBS, ESP, ASR, EBA, CRUISECONTROL, LaneGuardsystem, Σύστημα προειδοποίησης πυρκαγιάς στον κινητήρα και κοντά στον κινητήρα

Σαλόνι επιβατών: 55 θέσεις επιβατών + 1 οδηγού + 1 συνοδηγού. Καθίσματα με δερματίνη στο κεφαλάρι. Πλευρική μετατόπιση καθίσματος. Χειρολαβές με εσοχές στην πλάτη του καθίσματος. Ανακλινόμενα υποβραχιόνια καθισμάτων. Τραπεζάκι, διχτάκι, υποπόδιο ανά θέση. Κουρτίνες στα πλαϊνά και πίσω παράθυρα.

Ψύξη/θέρμανση: Κλιματισμός απόδοσης 38 kwκαι άνω, Καυστήρα

Αμάξωμα: Δύο ηλεκτρικές καταπακτές, θερμαινόμενοι καθρέπτες, Φιμέ σκούρα πλαϊνά τζάμια, δεξαμενή πετρελαίου χωρητικότητας άνω των 500 lt. Ψυγείο ατομικών ειδών επιβατών, αυτόματες μπαγκαζιέρες δεξιά, χωρίς τουαλέτα. Ελαστικά Michelin 295/80R 22,5 ή άλλης μάρκας, ευρωπαϊκής κατασκευής

Σύστημα εικόνας: Οθόνη Multimediaμε navigationκαι εισόδους AUX-inκαι USB, DVDplayer, 2 τουλάχιστον οθόνες LCDεμπρός και στη μέση της καμπίνας, Κάμερα οπισθοπορείας, κάμερα επιτήρησης για τη δεύτερη πόρτα, μικρόφωνο οδηγού, μικρόφωνο συνοδηγού, βομβητή οπισθοπορείας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Ο ανάδοχος, πρέπει να παραδώσει τα λεωφορεία εντός 10 ημερών, από την έγγραφη ειδοποίηση της εταιρείας.

ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΑΠΑΝΗ: 230.000 ευρώ, προ Φ.Π.Α. ανά λεωφορείο και συνολικά 690.000 ευρώ προ ΦΠΑ για την αγορά και τριών (3) υπεραστικών λεωφορείων.

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: Δευτέρα 21/9/2020, ώρα 14.00

Η αγορά θα γίνει με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και με κριτήριο τη σχέση ποιότητας – χαμηλότερης τιμής για το σύνολο της αγοράς και των τριών λεωφορείων , παρόλο που πρόκειται για τρεις ξεχωριστές αγορές.

Η προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνει τους αριθμούς πλαισίου των 3 λεωφορείων.

Οι προσφορές μπορούν να κατατεθούν στην ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. με κάθε πρόσφορο μέσο επικοινωνίας (ταχυδρομικά έγγραφα, ηλεκτρονικά, με φαξ ή αντίστοιχο τρόπο).

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λαγκαδά 16, Θεσσαλονίκη ΤΚ 54630

Τηλέφωνο: 2310510835 Fax: 2310520679

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: [email protected]