Το ισχυρότερο σύστημα απολύμανσης στον κόσμο φέρνει η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.

Το ισχυρότερο σύστημα απολύμανσης στον κόσμο φέρνει η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
Το πιο ισχυρό σύστημα αποστείρωσης αέρα στον κόσμο για καμπίνες λεωφορείων χρησιμοποιεί από σήμερα η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.,

Απολύμανση αέρα με το καινοτόμο σύστημα UV PURIFIER της VALEO, ξεκίνησε για τα αστικά της λεωφορεία, η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε., που ανέλαβε τη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση σε ….31 αστικές γραμμές της Π.Ε. Θεσσαλονίκης.

 
Σύμφωνα με την επίσημη αντιπροσωπεία ELECAR, ” Το σύστημα απολυμαινει τον αέρα σε ποσοστό 95% από όλους τους ιούς συμπεριλαμβανομένου και του SARS-COV-2. Λειτουργεί με τους επιβάτες εντός του λεωφορείου και είναι ασφαλές καθώς δεν παράγει όζον. Έχει χαρακτηριστεί ως “καινοτομία της χρονιάς” από την Ένωση Γερμανών Αυτοκινητοκατασκευαστων (VDA).” 
 
Σύμφωνα με τη VDA, το σύστημα αυτό είναι το ισχυρότερο στον κόσμο (This Valeo technology is currently the world’s most powerful air sterilization system for bus and coach cabins).
 
“Η γραμμή 56 (Ωραιόκαστρο) από σήμερα είναι πολύ πιο ασφαλής καθώς είναι η πρώτη στην Ελλάδα με το βραβευμένο UV PURIFIER της VALEO. Ευχαριστούμε την ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α. Ε.”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.