Συνεργασία της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ με τη διεθνή φοιτητική κάρτα ISIC

Συνεργασία της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ με τη διεθνή φοιτητική κάρτα ISIC

Η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. στηρίζοντας τους νέους ανθρώπους, συνεχίζει να παρέχει, στο πλαίσιο της τιμολογιακής της πολιτικής, ειδικές προσφορές που διευκολύνουν τις μετακινήσεις τους.

Έτσι, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει υπογράψει συμφωνία με τον διεθνή οργανισμό ISIC (International Student Identity Card), με βάση την οποία προσφέρει στους κατόχους της «Φοιτητικής Κάρτας ISIC» 50% έκπτωση στα εισιτήρια της υπεραστικής λεωφορειακής γραμμής ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και αντίστροφα, από τις 17/11/2016 .

Η «Φοιτητική Κάρτα ISIC» είναι ένα εργαλείο ψυχαγωγίας, επικοινωνίας και πληροφόρησης των φοιτητών παγκοσμίως. Είναι μια μία εκπτωτική κάρτα που παρέχει σημαντικά προνόμια σε εκατομμύρια φοιτητές σε όλο τον κόσμο και εκδίδεται από την ISIC Association.

Η ISIC Association είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Άμστερνταμ και υπεύθυνος για την ISIC : International Student Identity Card / Διεθνής Φοιτητική Ταυτότητα.

Η ISIC υποστηρίζει τους φοιτητές, με τα προνόμια και τις εκπτώσεις που παρέχει παγκοσμίως κατά τη διάρκεια της φοιτητικής τους ζωής τόσο εντός της χώρας τους , όσο και σε άλλες χώρες όταν ταξιδεύουν.

Μέσα από το ευρύ φάσμα ευκαιριών και προνομίων που είναι διαθέσιμο για τους ISIC κατόχους , η ISIC Association προωθεί τον παγκόσμιο πολιτισμό και κουλτούρα, ενθαρρύνει την πολιτισμική ανταλλαγή και τη διεθνή κατανόηση. Για αυτό το λόγο, από το 1968 η ISIC τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organisation) με την οποία διατηρούν στενή συνεργασία.

Την ISIC διαχειρίζεται και διευθύνει κεντρικά το ISIC Global Office B.V στην Ολλανδία το οποίο ορίζει αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε κάθε χώρα υπεύθυνους για την πώληση , διανομή και προώθησή της , όπως επίσης και για την ανάπτυξη των προνομίων και παροχών τοπικά.

Δείξτε την κάρτα ISIC στα εκδοτήρια της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. και κερδίστε έκπτωση 50% !