Νέα - Ανακοινώσεις

Εξυπηρέτηση επιβατικού κοινού Νομού Θεσ/νίκης

Στα πλαίσια της μεταφοράς της αφετηρίας όλων των γραμμών Νομού Θεσσαλονίκης, ανακοινώνουμε στους αγαπητούς μας πελάτες, ότι από τον Τ.Σ. «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στην οδό Γιαννιτσών 244, ξεκινούν οι παρακάτω γραμμές ΟΑΣΘ:  1, 1Α, 8. 12, 31, 45, […]

28 Νοεμβρίου 2014|

Μεταφορά πρακτορείου Σταυρού-Ασπροβάλτας

Από την 1η Δεκεμβρίου 2014, το πρακτορείο Σταυρού-Ασπροβάλτας μεταφέρεται από την οδό Ειρήνης 17 στο Βαρδάρι που λειτουργεί σήμερα, μέσα στον Υπεραστικό Σταθμό Λεωφορείων «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στην οδό Γιαννιτσών 244, στη Μενεμένη.

Οι λεωφορειακές γραμμές εντός νομού Θεσσαλονίκης, […]

18 Νοεμβρίου 2014|

Αγορά εισιτηρίου μέσω πιστωτικής κάρτας

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι, μετά το εκδοτήριο εισιτηρίων στην οδό Μοναστηρίου 67 (Θεσσαλονίκη) και Κηφισού 100 (Αθήνα), προστέθηκε η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου με πιστωτική κάρτα και στο σταθμό Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

25 Μαΐου 2014|

Μεταφορά κατοικίδιων ζώων με την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε.

Νέα εγκύκλιος για τη μεταφορά κατοικίδιων ζώων με λεωφορεία υπεραστικά ΚΤΕΛ.
Ο ιδιοκτήτης  θα πρέπει να επιδεικνύει το  βιβλιάριο υγείας, το οποίο να είναι ενημερωμένο τουλάχιστον κατά την τελευταία διετία.
Τα ζώα συνοδείας αναπήρων ανεξαρτήτως, μεταφέρονται ανεξαρτήτως μεγέθους, […]

7 Φεβρουαρίου 2014|

Έκπτωση 50% σε φοιτητές

Ξεκίνησε η  εφαρμογή έκπτωσης 50% σε φοιτητές-σπουδαστές που ταξιδεύουν από τον τόπο κατοικίας τους στον τόπο σπουδών τους ή το αντίστροφο.

Εντάσσονται στην ζώνη έκπτωσης 50% (από 25% που ίσχυε μέχρι σήμερα) οι φοιτητές που κινούνται από/προς […]

13 Μαΐου 2013|

Ευρωπαϊκή κάρτα νέων

Ξεκίνησε η  εφαρμογή έκπτωσης 25% σε κατόχους Ευρωπαϊκής κάρτας νέων που ταξιδεύουν στη διαδρομή Θεσσαλονίκη Αθήνα και αντίστροφα,για περισσότερες πληροφορίες για να αποκτήσετε την συγκεκριμένη κάρτα μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

1 Μαρτίου 2013|